Meteen naar de inhoud
Home » Wat is elektronische weerstandstraining

Wat is elektronische weerstandstraining

  • door

EMS trainingWat is elektronische weerstandstraining? Elektronische weerstandstraining is een systeem waarbij een EMS-systeem regelmatig in uw training wordt geïntegreerd, zodat u de spieren progressief kunt overbelasten, waardoor cumulatieve schade wordt veroorzaakt die verdere spiergroei stimuleert.

Het volgende is een voorbeeld van hoe het systeem werkt: Je went eerst aan een bepaald gewicht dat je uiteindelijk bereikt. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u 400 pond bent gaan tillen, wat een hoeveelheid van 200 pond is. Na een lange periode (weken, maanden of jaren, afhankelijk van de duur van de training), bereik je uiteindelijk een gewicht dat rond de 140 pond ligt. Elke keer dat je dit gewicht gedurende minstens 2 seconden met succes optilt, krijg je één punt. Er zijn echter andere gewichtsperiodes voor hoeveel herhalingen elke set moet zijn (laten we zeggen 3 sets van 10 reps). Daarnaast kun je tussen een set rusten hoeveel je wilt. Houd er rekening mee dat de gewichten die in de elektronica worden gebruikt niet commercieel zijn en ook geen volle kracht hebben (ze zijn slechts ongeveer 200 pond). Het gewicht is gemakkelijk instelbaar via de bedieningsknoppen aan uw linkerzijde.

Hier volgt een korte beschrijving van de functies van de EMS en hun gebruik

De kenmerken

Elektrische en magnetische systemen bieden een weerstandstraining die gericht is op verschillende basisspieren van het lichaam, zoals de biceps, triceps, buikspieren, benen, borst en rug.

De instelling en het opleidingsprogramma

U kunt kiezen uit een groot aantal trainingsinstellingen via het EMS-systeem en zijn tweeboardcomputer. De computer, die is uitgerust met een LCD-scherm, voert automatisch het instelpunt in terwijl de EMS en het computerscherm tegelijkertijd zichtbaar blijven. De computer geeft u vervolgens een beeld van de voortgang van uw gewicht. Hij geeft ook uw persoonlijk record weer, dat is de hoeveelheid gewicht die u op elke set kunt tillen.

De eerste twee delen van het computerscherm worden gecontroleerd door de Trainingsfactor, zoals het deel voor de biceps en hoeveel herhalingen u moet doen afhankelijk van uw fitnessniveau, en het deel voor de benen en hoeveel u er moet doen op basis van het gewicht en de herhalingen van elke set. De derde sectie is die voor de borst en de schouder-arm om te kijken naar de hoeveelheid gewicht en herhalingen.

De functies zijn allemaal erg nuttig, ook al zijn ze eenvoudig en niet overvloedig. Dit is echter slechts iets om in de gaten te houden, aangezien alle functies in de toekomst zullen worden verbeterd of gewijzigd.

Het volgende deel van het computerscherm bekijkt de eigenlijke MS trainingen die u hebt uitgevoerd. Dit is het hart van het EMS-systeem en de bijzondere kenmerken van dit horloge en de manier waarop het werkt.

De EMT Watchman van Thearson geeft je niet alleen alle informatie die je nodig hebt, maar stelt je ook in staat om trainingsprogramma’s te maken, reps en gewichten op te slaan voor toekomstige analyse en ze naar je e-mail te sturen. Het horloge biedt ook een gemakkelijke interface voor het delen van workouts via Facebook, Twitter en RSS-entials. Ten slotte wordt de EMS geleverd met een oplaadbare USB-batterij die zes maanden meegaat. U zult zeker niet elke dag zonder batterijen komen te zitten!

lees meer: