Meteen naar de inhoud
Home » Wat is een heren?

Wat is een heren?

  • door

Kostuum heren

 

Het ultieme voordeel van een maatpak is dat er rekening wordt gehouden met uw afmetingen. Maatpakken worden zo ontworpen dat ze zich aan uw lichaam aanpassen en tegelijkertijd absoluut comfort bieden.

Alle mannen die gevoelig zijn voor stoffen moeten voorzichtig zijn als klant, aangezien een aankoop op maat meestal een compromis over de stof inhoudt. Het voornaamste verhandelde Hypothes hydropal Pair was een succes met kostuums omdat klanten een op maat gemaakte hypotheslim dry fit (met beenperspak) kunnen krijgen.

Maar om eerlijk te zijn, behalve voor afslankpakken, is confectie meer geschikt voor de fijnere stoffen.

Wat zijn de maten die een maatpak koopt?

De twee populairste maten zijn de zitlengte en de beenlengte. Beide zijn belangrijk omdat ze de algemene verhoudingen en de visuele stijl van het pak bepalen.

Waar kan men het vinden?

De meeste confectiebedrijven besteden hun kostuums uit aan looierijen. Zij gebruiken meestal de door de klant ingevoerde maten. De klant brengt meestal de taille, binnenbeenlengte en lengtegegevens mee. Een verkoopmedewerker weet of u uw maten overschrijdt.

Het laatste detail is de lengte van de jas. Het is een ander detail dat geen deel uitmaakt van de totale lijn, maar wel een belangrijk detail.

Een kleermaker zal verschillend kostuums maken op een bestelling op maat om de verhoudingen van de klant in evenwicht te brengen.

Waarom doen kleermakers dit?

Een kleermaker is een kleermaker omdat hij is opgeleid om elke welving en oneffenheid te begrijpen. Daarom is een bestelling op maat zo veel duurder dan een gewone bestelling. Wanneer u bijvoorbeeld een jasje koopt, zal uw kleermaker het niet aanpassen in de lege toestand, maar zal hij het aanpassen volgens uw maten. Maar een spijkerbroek op maat wordt niet aangepast, dat is een heel ander werk.

Een andere reden is dat een maatpak veel details geeft en het pak daardoor perfect op u kan worden afgestemd.

De onderste regel

Een op maat gemaakte spijkerbroek zal u veel beter passen en een leven lang meegaan dan een slaafs paar.

Maar is het nodig de bestaande maten voor uw lichaam te kennen, vooral vanaf de heup, om een paar te krijgen dat u past?

Het kost zeker niet veel tijd om een paar te vinden dat u past. Als je een paar koopt, heb je drie outfits plus de kennis over waar je de best passende kleding kunt kopen. Als uw heup-, taille- en lengtematen al in één mans maat zijn samengevoegd, dan is het gemakkelijk om een model naar keuze te kopen.

Het mag duidelijk zijn dat een kleermaker nodig is om deze ingewikkelde operatie uit te voeren, maar veel mensen negeren dit detail. De belangrijkste reden waarom het wordt genegeerd is dat mensen lui zijn, maar er zijn nog veel meer details die een rol spelen. Met hoeveel klanten praat u voordat u er een vindt om kleding van te kopen? Het enige antwoord is: beperkt.

Het antwoord op de eeuwenoude vraag van de vriendin van een vrouw: “Welke jeanskant moet ik kiezen?” zal nu gemakkelijker te beantwoorden zijn. Door je maten te kennen en op de hoogte te zijn van de verschillende maten die je krijgt door je heup-, taille- en lengtegegevens te laten combineren.