Meteen naar de inhoud
Home » Jennifer Juwelen Trends

Jennifer Juwelen Trends

  • door

Enkelbandjes

Alles kan een sieraad zijn. Als je bijvoorbeeld een dier uitsnijdt tot een sieraad, is dat een sieraad. Als je een stuk papier op de hoeken na uitholt en op een ander stuk papier plakt, is dat een sieraad. Als je na je bad je oor bevochtigt met wat druppels pepermuntolie, is dat een sieraad. Als je iemand slaat met een gouden ring, is dat een sieraad. In principe kan dus elk voorwerp dat als sieraad kan worden gebruikt, een sieraad worden genoemd.

Een juwelier is gewoon een persoon die handelt in juwelen. Juwelen versieren is zijn vak, en veel mensen vinden het interessant om juwelen van anderen te verzamelen, vooral wanneer de voorwerpen van die persoon veilig zijn weggenomen.

In het begin waren de juweliers Damier, Maxiglide en Romanoff de trendsetters. Zij werden gevolgd door andere opmerkelijke juweliers zoals Estaflex, Andrewski, Calvin Klein en Roger Vivier. Juwelen gecreëerd door deze ontwerpers werden een buzz en werden een statussymbool. Deze mensen waren degenen die de rage voor juwelen begonnen.

In de huidige tijd kun je veel sieraden vinden die geïnspireerd zijn door vele jonge popsterren. De Braziliaanse superster Juwelen (zus van de boyband Black Eyed Peas) was degene die afstudeerde naar het ontwerpen van juwelen en ze heeft bewezen een succesvol ontwerper te zijn. Een van de meest succesvolle en populaire beroemdheden die in de schijnwerpers heeft gestaan is die van Jennifer Lopez. De juwelen trends die door Lopez’s mode in het afgelopen jaar zijn nagebootst zijn zeer succesvol geweest. In 2004, werd ze genomen door de wereld door storm enensexual vrouwelijke beroemdheden te zijn de koningin van de mode-sieraden en ze bleef om haar waarde te bewijzen door de invoering van een winstgevende sieraden lijn waren haar voormalige Barneys New York te zien in de media.In het jaar van 2005, breidde ze haar sieraden lijn te zijn een verzameling van hedendaagse, stijlvolle en sexy Jewelries. Een andere trendsetter was Columbia Girl’s sieraden, die werd aangeduid als Columbia’s Girl in het begin, de enkelbandjes lijn is ontworpen door een opmerkelijke actrice, Columbia Foster.Another trendsetter wasloose gebreide Jewelries, dat was een andere mode-trend geïmiteerd uit reality tv-shows. Los gebreide juwelen zijn wereldwijd te vinden. Het is ook zeer beroemd in de Verenigde Staten, Canada en Europese landen. In 2005 werd het uitgeroepen tot een van de top modejuwelen. In 2007, een enkele dient als de tweede grootste sieradenlijn gemaakt in de wereld.

Liu Coco (van theectostyle.com) was de eerste ontwerpster die exquise en fantasievolle losse hangers versierd met parel creëerde. In 2005, droeg de hanger de naam van “Diamonds” en in 2007 werden de “Parels” hangers vrijgegeven. In het jaar 2006, een nieuwe trend van “Geometrische kralen Kettingen” bovenaan de lijst. In het jaar 2005, werden top juwelenontwerpers van champagnejuwelen zoals T ceremonies en Swarovski ontdekt. In het jaar 2004, werd Louis Vuitton HOTshop in Parijs opgericht, in het jaar 2003 ging Parijs failliet en het was in het jaar 2003 dat Vuitton HOTshop in Parijs werd opgericht, wat een zeer winstgevende onderneming is geweest. In het jaar 2004, toen Katy Perry nog een onbekende artiest was, lanceerden Edwin en Iiso De Wilde de winkel “teddy and teddy”. In het jaar 2004 richtten Katy Perry en De Wilde “Katy Perry’s Sweet Shop” op met als enige bedoeling de groothandel in vrouwensieraden, in hetzelfde jaar werd Britney Spears geboren

Een andere lijn van trendy sieraden gemaakt door een top juwelen ontwerper is het stuk genaamd Dragon Trends door Robert Croak. Het richt zich op de trendy ontwerpen van kralen, kristal en stenen kettingen, armbanden geaccentueerd met 18 karaat goud en zomen truien.

Van trendy sieraden gemaakt door een top sieradenontwerper tot Hertogin Kate’s selectie van kettingen en sieraden, sieraden trends en ontwerpen veranderen voortdurend. Andere populaire stukken van halskettingen en sieraden zijn stukken gemaakt van knutselen met vintage en oude metalen kettingen.

Lees meer:

Edelsteen ketting