Meteen naar de inhoud
Home » Hoe kun je gewicht verliezen en het eraf te houden??

Hoe kun je gewicht verliezen en het eraf te houden??

  • door

Voedingsadvies

“Een gewoonte is een tragedie voordat het er is.” “In het begin is het moeilijk, maar dan wordt het een tweede natuur.” Over gewoontes gesproken, we zitten vast aan 80% van de dingen die we vandaag doen. 80% van onze dagelijkse activiteiten, 20% van onze dagelijkse maaltijden! en zelfs de 8% die we doen, wordt gewijzigd door gewoonten. We hebben een sterke drang om te veranderen, om beter en gezonder te zijn en we weten wat het doet, maar we vergeten het. Alles is mogelijk en het is gewoon een kwestie van de gewoonten die ons hinderen te verwijderen en ze te vervangen door gezondere, betere gewoonten. Stel uw doelen. Dit is een stap die u niet mag overslaan. Je hebt tot hier gelezen, ik ben er zeker van dat je de informatie hebt en klaar bent om te beginnen! Laten we beginnen met eetgewoonten. Hier is hoe het eten van een gezond dieet eruit zal zien:

Ontbijt

1 kop koffie1 ei1 snee toast

Lunch

1 kop koffie1 stuk fruit1 kop gemengde salade1 kop magere dressing

Snack

Een paar walnoten en een stukje kaas

Diner

Pasta1 kopje rijst2 kopjes groenten1 kopje melk

Dagelijkse calorieën (40%)

portiegrootte (4 oz) 120 g

Dagelijkse calorieën (30%)

portiegrootte (2,5 oz) 60 g

Dagelijkse calorieën (30%)

portiegrootte (1 oz) 35 g

Dagelijkse calorieën (15%)

portiegrootte (1) 10 g

Dagelijkse calorieën (10%)

portiegrootte (1) 2 g

Dagelijkse calorieën (5%)

portiegrootte (1) 4 g

Je bent je meer bewust van je lichaam en wat je eet en drinkt. Je hoeft niet alles wat je consumeert te vervangen door vetarm of vetvrij. Je hoeft geen salade te eten alleen omdat je uit eten gaat. Denk gewoon aan iets dat weinig vet bevat.  Je hoeft niet altijd kaas en hamburgers te eten. Ze zijn vetarm, maar je kunt ze krijgen. Je hoeft niet veel dieetvoeding te eten, ook al is het vetarm. Je kunt een grapefruit proberen, wat wortels, misschien een appel.

Wat magere eiwitten en extra vierde olijfolie in uw dieet is essentieel? Er is een veel voorkomende mythe, die ons vetrijk voedsel laat eten zonder vet. Er bestaat (geloof me) geen enkel voedingsmiddel of drank dat vetarm is. Bijna elk voedingsadvies dat we met vet consumeren, zal onze vetopname verminderen. Er is echter geen enkel voedingsmiddel dat het vetgehalte van het lichaam zal verhogen, (met ergens in de buurt van 20% soorten).

Op regelmatige tijdstippen eten met wat proteïnen en vezels is de beste manier. Stop met de geraffineerde koolhydraten (wit brood, aardappelen, pasta, suiker, aardappelen, ontbijtgranen). Eet meer voedsel met een hoger percentage eiwitten en veel groenten. Het geheim van echt gewichtsverlies is simpel: je hebt overgewicht omdat je het verkeerde voedsel eet. De voedselkeuzes die je maakt spelen een grote rol in je gezondheid. Verander ze en je zal je gezondheid veranderen. Er is een 7-daags menu dat je kunt gebruiken. Ik zal het een beetje verder in detail bespreken. Ik hoop dat u genoten hebt van dit artikel en ik kijk uit naar uw vragen en opmerkingen

 

Lees meer

Lifestyle Coach