Meteen naar de inhoud
Home » Fysiotherapie

Fysiotherapie

  • door

Fysiotherapie Vlissingen

Wat zijn de verschillende soorten fysiotherapie?

Hoewel er verschillende soorten fysiotherapie zijn, zijn massage en fysiotherapie de twee populairste. Fysiotherapie kan van alles behandelen, van traumatisch hersenletsel tot astma en reumatoïde artritis. Massagetherapie is een manier om uw spieren te ontspannen en het herstel en de genezing van de weefsels van uw lichaam op gang te brengen.

De behandeling ’s morgens zal belangrijker zijn dan ’s avonds, omdat uw lichaam sinds uw kindertijd geen pauze meer heeft gehad. Als u klaar bent met uw fysiotherapie, moet u zich goed opwarmen. Baden in een warm bad of een warm bad is ook effectief.

Wat kan er van fysiotherapie komen? De fysiotherapeut evalueert uw eerste beoordeling en bepaalt de oorzaak van uw lichamelijke problemen. Zodra een oorzaak is vastgesteld, zal de fysiotherapeut samen met u bepalen wat de beste therapiebehandeling voor uw aandoening is. De fysiotherapeut bepaalt welke soort therapie voor u geschikt is en stelt samen met uw arts een behandelplan op voor uw wond of letsel.

Wat moet ik doen tijdens het fysiotherapieproces? Nadat de fysiotherapeut uw blessure of probleem heeft onderzocht, zal hij of zij een revalidatieplan voorstellen. Uw revalidatie kan een combinatie van het volgende omvatten:

-Massage

-weerstand of oefening

-elektrische stimulatie

– echografie

-chemische informatie over uw verwonding

-bericht van congestie

– zwaartekracht, houding, röntgen, of andere MRI’s

– VERZEKERING

Bovendien, als de verzekering fysiotherapie dekt, zal de fysiotherapeut met u samenwerken om te bepalen wat uw dekking is voor de behandeling van uw aandoening. De fysiotherapeut zal nauw met uw arts samenwerken om een behandelplan op te stellen dat voor u beiden voordelig zal zijn.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? Hoewel elke therapie uniek is, zijn er meestal meerdere behandelingen nodig om u te helpen volledig te herstellen van uw verwonding of aandoening. Wat kan ik tijdens elke behandeling verwachten? Elk van deze behandelingen vindt plaats in de praktijk van de fysiotherapeut.

Wat kan ik na de behandeling verwachten? Zodra de fysiotherapeut u heeft onderzocht en de oorzaak van uw aandoening heeft vastgesteld, zal hij of zij een behandelingsplan opstellen dat erop gericht is u zo veel mogelijk succes te laten boeken.

Hoewel er geen “magische pillen” bestaan die de fitnessproblemen van veel mensen kunnen verhelpen, is het goede nieuws dat fysiotherapie kan helpen om veel van de frustratie en emotie weg te nemen die gepaard gaan met het feit dat u niet consequent en even hard kunt trainen als iedereen. Hoewel er operaties en medicijnen beschikbaar zijn om uw pijn drastisch te verminderen en u in staat te stellen uw gewone fitnessroutine weer op te pakken, zult u in werkelijkheid nog steeds elke dag zin hebben om op te staan, maar nu zult u veel meer kunnen doen. fysiotherapie kan een betaalbare en populaire keuze zijn voor mensen die weer fit willen worden

Zelfs voor mensen die al in behoorlijke vorm zijn, kunnen veel van deze behandelingen zeer effectief zijn. Het is echter belangrijk te onthouden dat u, voordat u beslist welke vorm van fysiotherapie u gaat volgen, het aan uzelf en uw arts verplicht bent deze volledig te onderzoeken. Het is altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen. Artsen zijn zeker in staat om u informatie en advies te geven over verschillende opties met betrekking tot fysiotherapie, en als u zou besluiten dat fysiotherapie iets voor u is, zorg er dan voor dat u hun instructies opvolgt.