Meteen naar de inhoud
Home » fiets Sieraden

fiets Sieraden

  • door

 Ibiza accessoires

Wij hopen dat u uw exacte inspiratie zult vinden in onze op de fiets geïnspireerde juwelen ontwerpen. Deze zijn niet alleen een kunstwerk maar ook volledig functioneel. Dit zijn allemaal accessoires voor vrouwen.

Sunstones sieraden zijn gemaakt voor vrouwen die zichzelf bevrijden van de conformistische denkwijze van de haute couture. Hallow is een seizoen van angst. Dit seizoen kun je felle kleuren, grote, gedurfde, oversized kettingen, armbanden en ringen dragen.

Sunstones kleding zijn vol energie en ondersteuning. De organische Indiase materialen die we gebruiken geven de sieraden een echte lijn van geometrisch design. Sunstones sieraden zijn een puur plezier om te dragen. Praktisch en toch modieus geeft het je een uitstraling van plezier.

Zonnestenen sieraden zijn kleurrijk en levendig. Het reflecteert elke straal die erop valt. Ibiza accessoires werken al vele jaren met succes. Wij nemen grote trots op ons werk. Wij zijn vrij zeker dat onze juwelen uw algemene blik selectief zullen verbeteren.

Wij begrijpen dat er goed uitzien de helft van het avontuur is. Kleurrijke prints en levendige zonneschijn over een wit winterlandschap creëert een verleidelijke idyllische visie, men zou zich verloren kunnen voelen en saai ronddwalen. Ibiza is de laatste plaats waar je wilt zijn. Zonnestralen doen denken aan die gouden dagen, aan zonsondergangen en de regenboog, aan de zomerhitte en het plezier van de blote vrijheid. Dit is waar Ibiza echt een mix biedt van bikini zwempakken voor meisjes, jongens en mannen.

Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat niet iedereen zich op zijn gemak voelt om een mini bikini aan te trekken in het openbaar, bij wijze van spreken. Sommigen vinden het super vrouwelijk en helemaal niet brutaal. We hebben het hier tenslotte over Zonnestenen. Zonnestenen zijn ultra vrouwelijk. Ze zijn gemaakt om onze vrouwelijke harten te laten zingen.

Zonnestenen zijn dapper en moedig. Ze werden heel populair onder beroemdheden en waren een grote hit onder de mensen op het strand. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren met unieke prints spatten over hen. We zijn er vrij zeker van dat het dragen van deze prints zal zeker geven u een onvergetelijke ervaring.

Sunstones zijn kleurrijke stenen kettingen voor vrouwen. Ze zijn er in mooie en natuurlijke moderne stijlen. Deze zijn niet collectie van uw typische bergkristal kijken. In feite zijn ze zo mooi dat ze je vrienden en toeschouwers zullen doen stoppen om naar hen te staren.

Sunstones zijn je smaakpapillen met hun liefde voor groen. Wil je een beetje mooier zijn? Probeer dan naar hartelust deze prachtige stenen. Je zult je er mooier door voelen dan je je ooit gevoeld hebt. Wilt u zich jong en vol energie voelen? Ga dan voor deze prachtige armband. Deze ketting wordt geleverd met een grote verscheidenheid aan amuletten en curiosa edelstenen, waaronder groene jade, zwarte reizigers, zwarte onyx, avintage Chinese, donkergroene jade en twee levendige groene hangers. Allemaal mooi samengebracht op een prachtige 18″ armband. Deze armband heeft ook zes ronde zwarte kristallen, vier ronde ovaal geslepen blauwe kristallen en twee vierkante ruitvormige turkoois stenen gezet op een goud f anticip lint embossed armband.

Op het eerste gezicht lijken de Sunstones misschien de perfecte kerstbal, maar er schuilt een draai aan dit eenvoudige voorwerp. Het simplistische ontwerp van de Sunstones weerspiegelt ook de warmte en zonneschijn van het zomerseizoen.

Lees meer:

Ibiza style armbanden